KARRIÄR

LEDIGA JOBB

Produktionstekniker Svarv

Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att agera stödfunktion till produktionen och se till att allt flyter på som det ska. Processarbete och optimering av arbetsmetoder är en del av det dagliga arbetet. Du har erfarenhet av att arbeta i CAM-system och programmering av maskiner. Vi använder oss av MasterCam. Du är …
Läs mer & ansök

JOBBA PÅ KINNEX

Kinnex Mekaniska i Götene är ett framtidsföretag inom kontraktstillverkning på den svenska marknaden och i viss utsträckning även för export. Vi är 63 anställda och omsatte år 2020, 107 miljoner kronor. Med våra kunders krav och förväntningar i fokus bygger vi långsiktiga affärsrelationer där partnerskapet mellan oss är vårt viktigaste mål. Att dessutom kunna leverera mervärden utöver det förväntade ger såväl oss som våra kunder en stor tillfredsställelse.

Tack vare engagerade och kunniga medarbetare är det naturligt för oss att möta upp mot våra egna högt ställda krav som följer ledorden: Flexibla, noggranna, leveranssäkra och kostnadseffektiva. Vi söker dig som vill bli en del av vårt framgångsrika team och som trivs att jobba i grupp såväl som självständigt.

Du är alltid välkommen med en spontan ansökan till HR Sara@kinnex.se.